analyse. amaze. enjoy.

Over F&B Conceptontwikkeling.

Uw gasten zijn tevreden, uw personeel werkt met enthousiasme voor de zaak en uw investering levert rendement op. Als ondernemer wilt u een concept dat iedere behoefte perfect invult. Wij helpen u met het ontwikkelen van concepten en formules die de investering meer dan waard zijn. Concepten die alle zintuigen aanspreken zoals zicht, smaak, reuk, gehoor en tast.

 
 
VAN ANALYSE TOT EN MET DE IMPLEMENTATIE

Zo pakken wij het aan

Wanneer we een F&B concept ontwikkelen of optimaliseren, werkt Conceptional met een bewezen model. Het start met een gedetailleerde (locatie-)analyse. We brengen de potentie van de locatie in kaart. De (financiële) haalbaarheid maken we zichtbaar in de Conceptional Score Card. Relevante trends en ontwikkelingen worden meegenomen. Na de analyse volgt de briefingfase, de implementatie en de conceptbewaking. Onze keuken-technisch specialist tekent de benodigde apparatuur in en onze designers werken het concept tot in detail uit. De signing- & communicatie-uitingen worden ontwikkeld en op de juiste plaats gemonteerd. Het begeleiden van de bouw en faciliteiten vormt de kern van de implementatiefase. Wij geloven dat de operatie de essentie is van een succesvol concept en daarom ondersteunen wij in de opstart van uw concept.

Haal het optimale uit uw vierkante meters

Wat we voor u kunnen betekenen

Diensten F&B Conceptontwikkeling

Kijkend naar uw behoeften en situatie selecteren we samen met u een passend pakket.

  • 1.Coach

    Vraagbaak en spiegel voor F&B Concepten
    • · Coaching op regiebasis
  • 2.Quick Scan

    Inzicht huidige F&B situatie
    • · Beknopte analyse huidige (P) (Q) (€)
    • · Site Visit
    • · Gap analyse (inzichten)
  • 3.F&B Conceptplan

    Alle uitgangspunten van het concept
    • · Gedetailleerde analyse huidige (P) (Q) (€)
    • · Site Visit
    • · Conceptional Trend Card ®
    • · Conceptional Score Card (KPI's)
    • · GAP analyse (inzichten)
    • · F&B Conceptplan
  • 4.Totale F&B Conceptontwikkeling

    Volledige uitwerking van het F&B concept
    • · Gedetailleerde analyse huidige (P) (Q) (€)
    • · Site Visit
    • · Conceptional Trend Card ®
    • · Conceptional Score Card (KPI's)
    • · GAP analyse (inzichten)
    • · F&B Conceptplan
    • · Indicatieve menu matrix
    • · Capaciteitsberekeningen
    • · Keuken lay-outs en apparatuur
    • · Voorlopig en definitief design
    • · Signage en communicatie
    • · Concept manual
      add-on:
    • · Trendtour
    • · Menu ontwikkeling
    • · Begeleiding selecteren partners
    • · Implementatie
    • · Operations
    • · Auditing

“Conceptional is voor Jaarbeurs dé ideale partner gebleken in de ontwikkeling van Speys eten en Drinken. Van idee tot conceptplan tot operationele implementatie; het gehele traffic is tot in detail begeleid en uitgevoerd.”

- Roy van Zalingen, Jaarbeurs

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?