Ben jij benieuwd naar de laatste trends?

Blijf op de hoogte.


categorieën

London’s indulging Food & Beverage concepts

16/11/2017
Conceptional is onlangs in het bruisende Londen geweest. Een mooie gelegenheid om ...

Opening Jacobs Douwe Egberts ‘The Blend’

14/09/2017
Op vrijdag 1 september opende Jacobs Douwe Egberts, in samenwerking met Eurest, hun nieuwe koffiecafé in de HAN...

The making of: Speys Eten & Drinken

22/06/2017
Jaarbeurs is opgericht in 1916 om handel en nijverheid te bevorderen. Meer dan 100 jaar later vormt dit ideaal nog…

New York: The City that never sleeps

13/06/2017
Na een tweetal jaren bracht Conceptional weer een bezoek aan “The City that Never Sleeps”: New York City. En de…

Opening Albert Heijn Bakery Café & Deli Kitchen

24/02/2017
Vanmorgen opende Albert Heijn het Bakery Café en de Deli Kitchen in de Albert Heijn XL op het Gelderlandplein in...

De juiste Food & Beverage mix in shopping centers

06/04/2016
Eten en drinken is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van de shopping experience. Shopping malls investeren...

Opening Frames & Café Coco op Amsterdam Airport Schiphol

30/03/2016
Op 29 februari en 10 maart 2016 opende respectievelijk Frames en Café Coco in Lounge 2 van Amsterdam Airport Schiphol...

Food & Beverage trends voor 2016 – part 2

08/02/2016
Deze week vertellen nog 6 van onze teamleden over hun Food & Beverage trend voor 2016...

Food & Beverage trends voor 2016 – part 1

27/01/2016
Er is weer een nieuw jaar aangebroken. Een nieuw jaar vol met nieuwe ontwikkelingen en trends in de Food & Beverage...

De ruwe diamanten van Shoreditch

18/11/2015
Vorige maand waren we op trendtour in London. We hebben daar veel verschillende gebieden bezocht...

Bier is de nieuwe wijn: onze favoriete craft beer concepten

13/08/2015
Speciaalbier is de nieuwe wijn. Bier kan worden omkleed met verhalen over herkomst, smaken, vakmanschap en...

Dubai: de weg vrij voor lokaal ondernemen

23/06/2015
Dubai is een begrip en staat voor groter, sneller, duurder en massaler. Toch ging ook daar in 2009 de rem erop...

The making of: Restaurant de Balzaal en Prins Hendrik Garage

28/04/2015
Sinds 1984 is Paleis Het Loo geopend voor publiek. Vanaf dat moment geeft het nationaal museum een...