Koppert Cress

Personeelsrestaurant volgens Dutch Cuisine

Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Om een plek te bieden voor werknemers van Koppert Cress om samen te komen, te socializen en te genieten van een (gezonde) maaltijd is Conceptional gevraagd te ondersteunen in de ontwikkeling van een multifunctioneel personeelsrestaurant. Met vitaliteit als uitgangspunt is Rob & Bob Fair Food ontwikkeld. Het menu van het personeelsrestaurant is opgesteld volgens het principe van de Dutch Cuisine: waarbij de verhouding groenten vlees 80/20 is. De medewerkers kunnen iedere dag kiezen uit een keuzemaaltijd waarin tenminste 150 gram groenten is verwerkt. Extra aandacht is besteed aan de groeninrichting van het restaurant, die naast de gezonde voeding bijdraagt aan een gezonde werkomgeving.

“Het personeelsrestaurant van Koppert Cress ‘Rob & Bob’ creëert bewustwording over gezonde voeding bij haar medewerkers’’

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?